Η κατασκευή των κουφωμάτων μας σε διάφορα χρώματα  προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, έτσι ώστε να σας καλύπτουν σε ζητήματα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και παράλληλα να σας προστατεύτουν απο τους διαρρήκτες

 Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των κουφωμάτων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Καθημερινά οι τιμές ενέργειας μεταβάλλονται, επομένως η καλύτερη κίνηση για τους καταναλωτές είναι η επένδυση σε σωστά μονωμένα κουφώματα που δεν αφήνουν την πολύτιμη ενέργεια να χαθεί, περιορίζοντα με αυτό τον τρόπο περιττά έξοδα ενέργειας. Πρακτικά αυτό σημαίνει σημαντική μείωση στην  ενεργειακή κατανάλωση  ενός σπιτιού σε επίπεδα έως και και 75% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με αυτή που καταναλώναμε προηγουμένως.

Τα σωστά επίπεδα ηχομόνωσης επίσης που μας παρέχουν τα κουφώματα συμβάλουν επίσης στην αύξηση της καθημερινής ποιότητας της ζωής μας, καθώς φροντίζουν να μειώνονται οι εξωτερικοί θόρυβοι όπως η κυκλοφορία οχημάτων ή η φασαρία της γειτονιάς. Ανάλογα με το πόσο θορυβώδες είναι το περιβάλλον που ζείτε, μπορείτε να καθορίστε εσείς  το βαθμό προστασίας απέναντι  στην ηχορύπανση για τα παράθυρά του σπιτιού σας

Δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάμε οτι η σωστή επιλογή των παραθύρων σας βοηθά στην αύξηση της γενικότερης ασφάλειας του σπιτιού σας απέναντι στους διαρρήκτες. Μπορείτε να επιλέξετε λοιπόν τα σωστά κουφώματα που θα σας προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια, η οποία κάνει δύσκολη την παραβίαση από διαρρήκτες και εσείς θα αισθάνεστε την απόλυτη ασφάλεια.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε οτι τα κουφώματα καθαρίζονται με πολύ μεγάλη ευκολία σε σχέση με τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες παλαιού τύπου.  Η επιφάνεια τους είναι ιδιαίτερα λεία και γυαλιστερή, με αποτέλεσμα να μη συγκρατεί τη βρωμιά και τη σκόνη και η συντήρηση τους γενικότερα είναι εύκολη, αρκεί μια φορά το χρόνο να καθαρίζουμε τα λάστιχα και να λαδώνουμε τα κινούμενα μέρη.

 Δείτε στη συνέχεια ενδεικτικές φωτογραφίες από εργασίες μας: